چیز کیک نوتلا بهشتی درست کنید!
عناوین صفحه
چیز کیک نوتلا بهشتی درست کنید!
چیز کیک نوتلا یک نوع دسر کیک بی نظیر است که با کلی نوتلا ،روکش شکلاتی غلیظ و کرمی و نرم و شکلات های Ferraro rocher درست شده است که به طرز دیوانه کننده ای خوش مزه است!
نظر نگار درباره این چیز کیک نوتلا
❤❤❤
طعم: ترکیب شکلات و فندوق یکی از دوست داشتنی ترین طعم های عاشقانه در دنیای شیرینی هاست و من کاملا به این طعم دلبسته شدم!!!
بافت: پایه بیسکوییتی ،خامه ای پنیری و لطیف ،و تعداد زیادی شکلات فررو روچر برای تزیین روی چیزکیک نوتلا.
سهولت: باید بگم که درست کردن این چیز کیک در کمال تعجب بسیار آسان و راحت است ، اما یه کمی شلوغ کاری در آشپزخانه دارد.
ظاهر: گر بهشت چیز کیکی به زمین میفرستاد حتما این شکلی بود.
ویژگی مثبت: کاملا قابل اجرا و جذاب است و طعم بسیار لذت بخش و خوش مزه ای دارد که مناسب برای جشن ها و مراسم می باشد.
ویژگی منفی: رژیم داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟شاید فقط یکبار فرصت خوردن این چیز کیک را داشته باشی
🍰🍰🍰
سلام به شما دوست داران نوتلا ، بی شک کرم نوتلا یکی از خوش مزه ترین خوراکی های جهان است که خوردن آن در هر لحظه چه صبح و چه شب باعث فرح بخشی و لذت ما می شود ، حالا ما کرم پنیری و کرم نوتلا را با یک دیگر ترکیب کرده و بهترین چیز کیک دنیا را خلق کرده ایم تا با خوردن آن احساس کنید تا در بهشت در یک میهمانی دعوت شده اید .
چند نکته کوتاه درباره چیز کیک نوتلا
- برای اینکه نتیجه خوبی از دستور العمل چیز کیک نوتلا به دست بیاورید حتما از یک قالب کمربندی با کیفیت و ضخیم استفاده کنید.
- بیش از حد نپزیم ! اگر چیز کیک نوتلا بعد از زمان پخت هنوز کمی خام و لغزنده به نظر می رسد جای نگرانی نیست چون چیز کیک بعد از خارج شدن از فر به دلیل حرارت موجود در خود به پخته تر شدن خود ادامه می دهد.
- بیش از حد مواد را مخلوط نکنیم .ما نمی خواهیم هوای زیادی وارد مواد کرم پنیری مان بشود زیرا این عمل باعث ترک های بیشتر و پف کردن بیش از اندازه مواد و سر ریز شدن از قالب کیک می گردد.
طرز تهیه چیز کیک نوتلا
برای درست کردن این چیز کیک باید 3 مرحله را انجام دهیم:
مرحله اول :
ابتدا فر را با دمای 325 درجه فارنهایت یا 165 درجه سانتی گراد گرم می کنیم سپس بیسکوییت های کافی جوی را با استفاده از غذا ساز خورد می کنیم ،اگر برای درست کردن پایه چیز کیک غذا ساز نداریم بیسکوییت ها را داخل کیسه فریزر تمیز ریخته و با استفاده از گوشت کوب آنها را کاملا پودر می کنیم،سپس کره ذوب شده را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم تا یک ماده ی خمیری مانند از بیسکوییت ها بدست بیاوریم ، و بعد از آن ته قالب کمربندی را کاغذ روغنی می گذاریم و مواد را درون آن پخش می کنیم و حالا غالب را به مدت 10 دقیقه درون فر قرار می دهیم ،بعد از پخت روی یک سینی قرار می دهیم تا خنک شود ولی فر را خاموش نکنید.
مرحله دوم:
پنیر ماسکاپونه یا پنیر خامه ای ویلی را با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا یک دست شود.شکلات ذوب شده که دمای آن به دمای اتاق رسیده است را به آن اضافه کرده و پس از آن تخم مرغ ها را به یک باره به کل مواد اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا زمانی که مواد کاملا با هم ترکیب شود.شکر ،پودر کاکایو ،نوتلا ،وانیل،را به بقیه مواد اضافه کرده و باز مخلوط می کنیم تا ترکیب شود(از هم زدن بیش از حد پرهیز کنید).حال کرم پنیر نوتلایی را روی پایه بیسکویتی خنک شده می ریزیم و قالب را به مدت 60 دقیقه در طبقه بالایی فر قرار می دهیم،پس از پخت اجازه می دهیم تا چیز کیک نوتلا در دمای اتاق خنک شود و پس از خنک شدن به مدت 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا سرد شود .
مرحله سوم:
شکلات تخته ای را به روش بن ماری گرم کرده و سپس خامه صبحانه صورتی را اضافه می کنیم تا کاملا یک دست شود و سپس بعد از 3 دقیقه مخلوط ذوب شده را روی کیک از قسمت وسط می ریزیم و اجازه می دهیم از کناره ها به سمت پایین چیز کیک شُره کند و سپس بالای چیز کیک نوتلا را با شکلات های فررو یا شونیز تزیین می کنیم.
این چیز کیک نوتلا به مدت روز در یخچال کاملا تازه می ماند.
مواد لازم چیز کیک نوتلا
برای پایه کیک:
- بیسکوییت کافی جوی
- کره ذوب شده : 6 قاشق غذا خوری
برای لایه کرم پنیری:
- پنیر ماسکارپونه /ویلی : 900 گرم
- شکلات تخته ای : 225 گرم(ذوب شده و سپس سرد شده)
- تخم مرغ بزرگ: 5 عدد
- شکر: 1 و 1/4 پیمانه
- پودر کاکایو :1/4 فنجان
- شکلات صبحانه نوتلا : 1 و 1/2 پیمانه
- خامه صبحانه صورتی : 1/2 پیمانه
- وانیل : 1 قاشق چای خوری
برای تزیین روی کیک :
- شکلات تخته ای شیرین : 1 پیمانه
- خامه صبحانه صورتی : 1/2 پیمانه
- شکلات فررو روچر یا شونیز : 15 عدد
دیدگاهتان را بنویسید