بلاگ

ویدئو آموزش چیز کیک انار یلدایی زیبا

چیز کیک انار

اگر دنبال یک دسر فوق العاده خوشگل و خوشمزه برای شب یلدا می گردین چیزکیک انار می تواند بهترین انتخاب شما برای طولانی ترین شب سال باشد .

درست کردن چیزکیک انار بسیار آسان و سریع بوده و با  ژله ای اناری که  روی چیز کیک یلدایی قرار دارد طعم فوق العاده ای به آن می بخشد.

مناسب 8 تا 10 نفر
زمان آماده سازی فعال 15 دقیقه
زمان آماده سازی غیر فعال 90 دقیقه
هزینه مواد اولیه : متوسط
چیز کیک انار یلدایی

دیدگاه نگار درباره چیز کیک انار یخچالی

❤❤❤

طعموجود ژله انار و دانه های انار در این دستور باعث فراوانی طعم انار در این چیزکیک شده است از آنجایی که مزه بیسکوئیت و کرم پنیری شیرین است ترکیب این دو با انار به چیزکیک طعمی بسیار جدید و لذت بخش را می دهد .

بافتپایه بیسکویتی ،کرم پنیری و ژله انار به همراه دانه های انار بسیار بافت نرم و لطیفی را به وجود آورده است .

سهولت:   خیلی آسان است حتی برای درست کردن آن به فر هم نیاز ندارید .

ظاهر:  وجود ترکیب 3 رنگ کرم ، صورتی و قرمز شیشه ای به خاطر وجود ژله انار در این چیز کیک ظاهری فوق العاده خیره کننده و هوس انگیز به این دسر خوشمزه داده است .

ویژگی مثبت:  درست کردن چیز کیک یخچالی انار  هزینه بسیار کمی دارد  .

ویژگی منفیحیف که انار تازه و طبیعی فقط در فصل پاییز و زمستان پیدا می شود پس فرصت را از دست ندهید و تا انار در بازار هست این چیز کیک خوشمزه را درست کنید و از آن لذت ببرین.

🍰🍰🍰

شب یلدا بلند ترین شب سال است که در فرهنگ کهن ایرانی دارای جایگاهی خاص می باشد ، در این شب ما کنار عزیزانمان جمع می شویم و با هم این شب زیبا را جشن می گیریم تا به یک دیگر نشان دهیم که زندگی چقدر با ارزش است ؛ حتی برای چند ثانیه بیشتر.

سفره یلدایمان چه زیباتر می شود با هنر شیرین دستانمان 🧡

نگار رزاقی
چیز کیک یلدا

چند نکته کوتاه درباره چیز کیک یخچالی انار 

  • هنگامی که کرم پنیری را درون قال کمربندی می ریزیم برای آن که خود را بگیرید اجازه می دهیم 1 ساعت درون فریزر قرار گیرد .
  • این چیز کیک یخچالی انار  را می توانید به مدت 5 روز درون یخچال نگه داری کنید .
  • برای اینکه چیز کیک یخچالی انار ما طعم بهتری داشته باشد از انار ترش استفاده کنید .
  • حتمی ژله انار را برای اینکه حالت شیشه ای به خود بگیرد طی 2 مرحله روی چیز کیک انار بریزید .

طرز تهیه چیز کیک انار

 

مرحله اول-درست کردن پایه بیسکویتی:

ابتدا بیسکویت های ساقه طلایی را درون غذا ساز ریخته و پودرشان می کنیم ، اگر غذا ساز ندارید آنها را در یک کیسه فریزر ریخته و با گوشت کوب آنها را پودر می کنیم .

و کره  را که با استفاده از روش بن ماری یا درون مایکروفر ذوب کرده ایم  به آن اضافه می کنیم و مواد را به خوبی با هم ترکیب می کنیم .

سپس مخلوط بدست آمده را درون یک قالب کمربندی 30 سانتیمتری می‌ریزیم و با دست مان کف قالب پخش می کنیم تا کاملا منسجم شده و به آن بچسبد.

حال قالب کمربندی را درون یخچال می گذاریم تا سرد شود البته می توانید آن را درون فریزر هم قرار دهید .

مرحله دوم-درست کردن کرم پنیری :

ابتدا خامه قنادی و پنیر خامه ای را که هر دو به دمای محیط رسیده اند با استفاده از همزن درون کاسه ای با هم ترکیب می کنیم (به مدت 2 الی 3 دقیقه)

سپس شکر را به کرم پنیری چیزکیک انار اضافه کرده و همزدن را ادامه می دهیم ؛ در حین این کار پودر ژلاتین را درون نصف لیوان آب می خیسانیم .

سپس آن را درون مایکروفر می‌گذاریم (به مدت 45 ثانیه به نسبت قدرت دستگاه شما) تا کاملا حل شود و به مابقی مواد چیزکیک انار اضافه می کنیم و در پایان 2 قطره رنگ خوراکی قرمز به دلخواه به آن اضافه می کنیم و با دور متوسط آنقدر هم میزنیم تا کرم بدست آمده کاملا یکدست و نرم شود .

سپس آن را روی لایه بیسکویتی که از فریزر بیرون آورده ایم میریزیم و درون قالب پخش می کنیم و قالب چیز کیک انار را به مدت 30 دقیقه داخل فریز می گذاریم .

مرحله سوم-درست کردن لایه ژله ای روی چیز کیک انار  :

ابتدا پودر ژله انار را درون یک لیوان آب جوش می ریزیم و آن را کاملا حل می کنیم و سپس آب سرد را به آن اضافه می کنیم .

در مرحله بعد انار را روی لایه پنیری گرفته شده چیزکیک انار پخش می کنیم و نصف ژله را روی آن می ریزیم و به مدت 15 دقیقه درون یخچال قرار می دهیم و زمانی که ژله نیم بند شد نصف دیگر ژله را می ریزیم و

چیزکیک انار را به مدت 1 ساعت درون یخچال در یک سطح کاملا صاف قرار می دهیم سپس چیز کیک را از یخچال بیرین آورده و دور تا دور لایه ژله ای را با استفاده از یک چاقو تیز از قالب جدا می کنیم و به آرامی کمربند قالب را باز می کنیم و به برش های مورد علاقه خود چیز کیک انار را برش می دهیم .

لیست خرید چیزکیک انار

برای پایه بیسکویتی جیز کیک یخچالی انار:

  • بیسکوییت ساقه طلایی مینو  : 1 بسته
  • کره ذوب شده : 75 گرم

برای لایه کرم پنیری:

برای لایه رویی چیز کیک یخچالی انار

  • ژله انار : 1 بسته
  • آب سرد : 1 لیوان
  • آب چوش : 1 لیوان
  • انار دون شده : 200 گرم
کاور چیز کیک انار
اشتراک گذاری:

1 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

به من خبر بده
  • ثبت‌نام کنید و به دست آورید
    5 امتیاز
  • با خرید شخصی دیگری به دست آورید
    پاداش برابر است با: 10 امتیاز
  • تبدیل امتیاز به کوپن

    قانون تبدیل: 1,000 تومان = 1 Point

پاداش پاداش

سلام قناد جان

شما رو به پیج لذت شرین آموزش رایگان کیک پزی دعوت می کنم